Elektronické zařízení pro vojenská vozidla

on

|

views

and

comments

Německá společnost Rheinmetall podepsala se společností Neways Electronics International (Neways) smlouvu o nákupu komunikačních komponent pro vojenská vozidla za 1,8 milionu eur. Celá zakázka se bude realizovat na Slovensku.

„High-tech komponenty od Neways se budou používat v různých vojenských vozidlech včetně vozů Boxer a Puma, které se vyrábějí ve spolupráci s průmyslem, zda Fuchs a Lynx. Tato vozidla jsou součástí různých mezinárodních programů,“ informoval Oliver Mittelsdorf, viceprezident Rheinmetall pro prodej .

Podle ředitele společnosti Neways Slovakia Petra Cibulky Neways je již 25 let zkušeným slovenským dodavatelem elektrotechnických služeb v oblastech osazování desek plošných spojů, montáží elektrických skříní a kabelových svazků. V Nové Dubnici má společnost dva provozy s výrobní plochou 8000 čtverečních metrů.

„Rheinmetall nás oslovil s otázkou, zda bychom dokázali podpořit jejich aktivity v regionu. Plány společnosti vytvořit na Slovensku silnou průmyslovou základnu zapadají do naší dlouhodobé růstové strategie, jelikož v současnosti plánujeme vytvoření nového výrobního závodu v Nové Dubnici s výrobní kapacitou 15.000 čtverečních metrů. Nový závod otevřeme v roce 2023,“ uvedl Cibulka.

Veřejně obchodovaná společnost Rheinmetall AG se sídlem v Düsseldorfu byla založena v roce 1889 a je jedním z předních světových dodavatelů vojenských systémů a vybavení. Zaměstnává 26.000 pracovníků, v loňském roce vygenerovala tržby ve výši 5,875 miliardy eur.

Společnost Neways je dodavatelem elektrotechnických služeb na mezinárodním trhu. Výrobky společnosti se používají v různých odvětvích průmyslu – v polovodičích, ve zdravotnictví či automobilovém průmyslu, ale také ve výrobě včetně obrany. Provozy má v Nizozemsku, Německu, České republice, na Slovensku, v Číně a Spojených státech amerických, zaměstnává 2700 pracovníků. Neways zaznamenala v roce 2020 čistý obrat ve výši 478,6 milionu eur.

Share this
Tags

Must-read

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří v souvislosti se širokým spektrem jejich pozitivních účinků. Které to jsou? Co jsou kanabinoidy a jaký...

Chcete obchodovat CFD? Vyberte si nejlepší obchodní účet

O možnosti investování se dnes zajímá stále více osob. Důvody jsou prosté, a to snaha získat neomezené finanční příjmy, moci peníze získávat efektivněji, než...

Kde začít s hledáním práce

Nové zaměstnání v nabídkách inzerce práce zdarma možná hledáte poprvé anebo jste jej možná měnili již mnohokrát. Hledání místa vás však tak jako tak...
- Reklama -PR články

Recent articles

Další články z rubriky